ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ

Εταιρικό Προφίλ

Ας γνωριστούμε...

about-us-karipidis

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 1992 από τον κ. Νικόλαο Καριπίδη με αντικείμενο την εμπορία, διανομή, και αντιπροσώπευση καταναλωτικών προϊόντων σε επτά νομούς της Ελλάδας: Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, και Γρεβενά.

Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της και η ανάπτυξή της μέσω της αύξησης του κύκλου εργασιών της.

Το έτος 2018 ο κ. Καριπίδης οραματίστηκε και ίδρυσε την Ελληνική Ένωση Χονδρεμπόρων, μία συνεργασία μεταξύ Ελλήνων χονδρεμπόρων με στόχο τις κοινές αγορές και οικονομίες κλίμακας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Ελληνικής Ένωσης Χονδρεμπόρων www.uniongw.com.

Πάντα στη διάθεσή σας...

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση. Το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό μας, θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν σε πολύ οικονομικές τιμές και πάντα με την εγγύηση της εταιρείας μας.

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεών μας στέλνοντας email στο info@nkaripidis.gr με θέμα “Τμήμα Πωλήσεων” συμπεριλαμβάνοντας την περιοχή και το τηλέφωνό σας.

Με  εκτίμηση,
“Ο συνεργάτης σας…”

Scroll to Top